Planning Workshop 2017

Bijgaand een voorlopig overzicht van de workshops voor die voor 2017 op de planning staan. Er is nog ruimte voor workshops voor groepen op locatie en 1-op-1. Voor groepen meer als 10 personen kan ook wat geregeld worden. Neem hiervoor contact op.

 

Workshops
Foto: Tanja Bouman gemaakt tijdens een workshop als personeelsuitje op de Hoge Veluwe.

6 en 7 februari miniworkshops op Kampeer, Fiets en Wandelbeurs in Assen

Op deze dagen staat  Fishtail Orientatie & Trekking op deze beurs met een stand en wij zijn daar ook aanwezig. Die dagen zullen er een aantal korte "workshops" gehouden worden ook op het gebied van fotografie. Daarnaast uiteraard ook veel info over de andere trainingen van Fishtail zoals kaart- en kompas lezen. Ook hiervan deze dagen een korte demo. Voor meer informatie kunt u ons aanspreken op de beurs.

Hopelijk zien we u op de beurs of op een van onze workshops die wij het hele jaar door geven. 

28 mei Basis Fotografie .

Op deze dag organiseert Fishtail Orientatie & Trekking, bij voldoende belangstelling, een basis cursus berg- en natuurfotografie.  Kijk op de website van Fishtail Orientatie & Trekking voor nadere informatie. Opgeven kan ook via Fishtail Orientatie & Trekking.
Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met uw eigen toestel en leert dan hoe sluitertijd, diafragma en ISO waarde werken op uw eigen toestel. Aan de hand van voorbeelden in de praktijk zult u die begrippen onder de knie krijgen en ook begrijpen wat de mogelijkheden en ook onmogelijkheden zijn. Omdat u hiervoor uw eigen camera gebruikt leert u ook wat de grenzen zijn van uw eigen materiaal en leert u hiermee om gaan.

Voor meer informatie over de inhoud van de workshop kunt u kijken op Workshop Basisfotografie op deze website.

(*) Van deze workshop(s) is de exacte datum nog niet bekend.
(**) Besloten workshop.


Naast deze workshops zullen er ook nog een aantal andere ingepland worden. Zodra daar meer over bekend is zullen die ook op deze pagina verschijnen. 
Ook bestaat de mogelijkheid om met een groep een workshop te volgen op een locatie bij u in de buurt. Neem contact op over de mogelijkheden. Ook leuk als bedrijfsuitje met uw collega's.

Ook wordt er hard gewerkt aan nieuwe mogelijkheden. Kost echter allemaal wat tijd waardoor het even kan duren.

Ondanks dat de workshops op de natuur gebaseerd zijn kan je de verkregen informatie op alle vlakken van de fotografie inzetten. Je eigen fanatsie is de grens.