Workshop Panoramafotografie

In deze workshop wil ik u op weg helpen bij het maken van een panoramafoto. het is de bedoeling dat u aan het eind van de workshop zelf aan de slag kunt om een panorama te maken. In deze theorie workshop worden de zaken uitgelegd die u hiervoor nodig heeft en wordt uitgelegd hoe u zo'n foto maakt. Ook is het mogelijk de workshop uit te breiden met een praktijk gedeelte onder begeleiding.

Wat wordt er van u verwacht?

U dient te beschikken over een camera die van de automatische stand afgehaald kan worden. Ook dient u te weten hoe dat moet. Aangezien we niet alles weten van alle camera's verwachten we dat u weet waar u bepaalde dingen kan instellen. Mocht u dat niet weten, neemt u dan de handleiding van uw camera mee, dan kan als de tijd dat toelaat het in de handleiding opgezocht worden.
Daarnaast dient u te beschikken over een statief. Daarnaast is een ook draadontspanner/afstandbediening noodzakelijk.

Interesse??

Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze workshop, neem dan contact met ons op.
Voor de data waarop de workshops gegeven worden kunt u kijken op de overzichtspagina van de workshops. De workshops worden gegeven met maximaal 12 personen. Indien u een groepje belangstellenden heeft neem dan contact met ons op.

Heeft u iets in gedachten neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Onze contact gegevens staan op onze contact pagina.