Workshop Landschapsfotografie

Workshop Landschaps FotografieIn deze workshop, welke bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte, willen we u helpen om wegwijs te maken in op het terrein van de landschapfotografie. De workshop zal gericht zijn op landschapfotografie maar de opgedane kennis kan ook gebruikt worden voor andere vormen van fotografie, zoals productfotografie. In het theoriegedeelte gaan we in op een stukje techniek zoals diafragma en scherptediepte en wat zijn de effecten daarvan bij landschapfotografie. Er zal een klein stukje basistheorie behandelt worden om deze kennis weer wat op te frissen.

Daarnaast zal in de praktijk geoefend gaan worden om het geleerde in praktijk te brengen zodat de knop van de stand automatisch af kan en je zelf bepaald hoe je foto er uit komt te zien. Dat levert zoveel meer mogelijkheden op om mooie foto's te maken. Landschapsfotografie is er in vele mogelijkheden van platteland tot ergens in de bergen en van stad tot haven. Zelfs fotograferen in de nacht is een optie. In deze workshop komt de basis aan de orde waarmee u zelf aan de slag kunt gaan.

Amsterdam by Night from Almere City

Interesse??

Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze workshop, neem dan contact met ons op.
Voor de data waarop de workshops gegeven worden kunt u kijken op de overzichtspagina van de workshops. De workshops worden gegeven met maximaal 12 personen. Indien u een groepje belangstellenden heeft neem dan contact met ons op.

Heeft u iets in gedachten neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Onze contact gegevens staan op onze contact pagina.

Stavoren by Night